Home

Hallo,

Wat leuk dat je op mijn site komt kijken naar alle keramiek workshops die ik geef. Dit doe ik al heel wat jaren met veel plezier en wat ik echt tegen iedereen met een gerust hart kan zeggen, is dat alles wat je op de foto’s zult zien, door mensen zonder ervaring of weinig ervaring kan worden of is gemaakt ! Ik heb dertig jaar les ervaring en neem je stap voor stap mee in jouw eigen unieke klei-ervaring.  Juist ook als je nog nooit iets met klei hebt gedaan en dit altijd al een keer had willen doen,  help ik je ontdekken dat ook in jou verborgen talenten zitten, want ook jij kan het !

Het fijne aan klei is dat het zich laat vormen en zal meebewegen met wat je zelf wilt uitdrukken. Je kunt altijd klei toevoegen, weghalen of opnieuw beginnen. Het daagt soms uit en het zal je verrassen in elk deel van het proces van scheppen. Klei zal krimpen bij drogen, zal kleur absorberen, verglazen bij het bakken en vereeuwigd zich uiteindelijk tot jouw persoonlijke creatie.

Je zult ook merken dat het werken met klei, je hoofd even “uitzet”, leegmaakt, je ontspant en laat vergeten wat er dagelijks op je af komt.. .een beetje zoals Yoga misschien ?

Je maakt een duurzaam product, want dit is niet iets wat in bulkpartijen wordt gemaakt. Als je het niet voor jezelf maakt, is het ook een heel persoonlijk cadeau voor iemand anders, of je komt gezellig met elkaar workshoppen…

Kijk rustig rond op de andere pagina’s van de site en als je vragen hebt, hoor ik ze graag.

Met hartelijke groeten,

Nelleke Beck, docent/keramiek/kunstenaar.

 

Fotogalerij

Workshops

« 1 of 2 »