Home Omhoog Agenda Wie ben ik? Contact Inhoud

Takkenkroonluchter
Gekke vogel Keramisch schilderij Kerstboom Takkenkroonluchter Grillige bolvaas Keramiek en vilt Vilt en groen

 

[Company Logo Image]

 

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Takkenkroonluchter met porselein

Bij deze combiworkshop wordt van takken en andere natuurlijke materialen een kroonluchter gemaakt. Ook wordt zilverdraad verwerkt wat zich in kleur herhaalt in de zilveren rand van de porseleinen hangers, die tusen de takken worden opgehangen. Hierin kunnen waxine lichtjes worden aangestoken, wat voor een sprookjesachtig effect zorgt.

In het eerste deel van de workshop worden de porseleinen hangers gemaakt en in het tweede deel de kroonluchter, waarbij de porseleinen hangers inmiddels zijn afgebakken en klaar om vervolgens aan het einde van deel twee van de workshop te worden opgehangen.

Zie ook de volgende 4 foto's en tekst.

 

In de kroonluchter worden ook waterbuisjes verwerkt waarin bloemen kunnen worden gestoken. Deze kroonluchter is een echte eye-catcher voor zowel binnen als ook buiten, maar dan onder een afdak. Afhankelijk van het seizoen of feestdagen kan de kroonluchter opnieuw worden opgemaakt, bijvoorbeeld met Kerst met roodaccenten en/of kerstdecoratie of met Pasen door er lege eierschalen tussen te hangen. Als u de kroonluchter op een gegeven moment opruimt, heeft u altijd nog drie mooie porseleinen windlichtjes, die u weer in een schaal met mos en andere natuurlijke materialen kunt verwerken en ergens een bijzonder plekje kunt geven.

Dit is een waar kunstwerkje.

Alle workshops zijn inclusief zelfgebakken appeltaart en koffie/thee.


Zie de agenda voor de eerstvolgende workshop.

 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2018 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 04-03-2018