Home Omhoog Agenda Wie ben ik? Contact Inhoud

Workshops op maat
Keramiek Combi-workshops Workshops op maat

 

[Company Logo Image]

 

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!

Theeservies
Familiefeestje


Workshops op maat

Op de PapaverHoeve vinden wij het ook leuk om werk op maat te bieden. Juist het persoonlijke karakter hiervan spreekt ons aan. Dit kan heel divers zijn. Wat betreft de discipline keramiek, kan in overleg met u als klant een beeld, tuinornament, wandreliëf, tegels, een interieurstuk afgestemd op de omgeving waarin het komt, toegepaste kunst of beschilderd serviesgoed gemaakt worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een bepaald doel of voor een gelegenheid. Hierbij kunt u denken aan een persoonlijk cadeau bij een bruiloft, afscheid van een collega die een andere werkkring krijgt of een geboorte, maar ook een grafmonument van vorstbestendige klei of een gevelsteen kan uw wens zijn. Ook verzorgen wij de afwerking in de vorm van plaatsing, een op maat gemaakte eventuele sokkel en dergelijke.

Enkele voorbeelden staan op de site onder 'Werk in opdracht' en onder 'Theeservies' en 'Familiefeestje'. 

Wat betreft de discipline natuurwerk zijn dezelfde uitgangspunten mogelijk. Bruidswerk, grafstukken of religieus symbolisch bloemwerk zijn persoonlijke opdrachten, die we graag maken.

We beperken ons in het maatwerk niet alleen tot particulieren, ook bedrijven kunnen we een aanbod op maat doen.


Workshops tijdens bedrijfsuitjes

Met onze maatwerk workshops kunt u ook een leuke invulling aan uw bedrijfsuitje- of activiteit geven. Eventueel op een eigen locatie, maar het is natuurlijk ook leuk om op de PapaverHoeve te zijn en daar onder het genot van een zelfgekozen en door ons verzorgd catering-buffet, creatief als team de uitdaging aan te gaan.

Zie voor voorbeelden ook 'Teamuitjes', 'Reuzenkerstballen' en 'Dierentegels'.


Verjaardagen

Geen zin in al die poespas thuis, geen boodschappen, geen vaat, rommel of verplaatsen van de meubels, maar zelf ook lekker verwend worden samen met uw liefste gasten en lekker creatief met elkaar bezig zijn? Vier dan uw verjaardag bij ons! Ook dit doen we op maat en er is veel mogelijk...

We beloven in ieder geval één ding, het wordt ontzettend gezellig. Zie onderstaande foto's.

 


Vrijgezellenfeestje

Wat voor de bedrijfsuitjes en verjaardagen geldt, geldt natuurlijk ook voor een vrijgezellenfeestje of zussendag, of noemt u maar zelf met welke gezellige groep u een verwendagje zoekt. Met als aandenken herinneringen aan een leuke dag en een zelfgemaakt werkstuk, of een gezamenlijk gemaakt werkstuk in delen, bijvoorbeeld een set beschilderde gebaksbordjes voor de baas, de jarige, de bruid of de jubilaris.


Zie de agenda voor de eerstvolgende workshop.

 

Home ] Omhoog ] Theeservies ] Familiefeestje ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2018 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 04-03-2018