Home Omhoog Agenda Wie zijn we? Contact Inhoud

Nieuwsbrief #2
Nieuwsbrief  #12 Nieuwsbrief #10 Nieuwsbrief #9 Nieuwsbrief #7 Nieuwsbrief #6 Nieuwsbrief #5 Nieuwsbrief #4 Nieuwsbrief #3 Nieuwsbrief #2 Nieuwsbrief #1 Impressie Naseizoen 2008

 

[Company Logo Image]

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Het openhuis van 13 september 

Gouda, 29-08-2008

 

Wij houden op zaterdag 13 september van 14.00 tot 17.00 uur openhuis aan de Bloemendaalseweg 75 in Gouda.

We presenteren dan alle geplande workshops met voorbeelden voor het komende seizoen.

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kennismaken met ons en de leuke locatie. Laat u vervolgens verrassen want wij hebben erg ons best gedaan om weer originele creatieve werkstukken te bedenken op het gebied van keramiek en/of bloemwerk, die u met onze hulp gegarandeerd ook kunt maken!

Ook staan er voorbeelden bij ons open huis van onze unieke combinatie workshops en de kinderworkshops, met o.a. het thema 'Kerst'.

Om u nieuwsgierig te maken, we gaan o.a. een gekke vogel van buitenklei maken op een warrig nest, een oogstmand, een doos met een verhaal, een 'flescadeau' en er komt een raku workshop. Tijdens dit open huis zullen er intekenlijsten liggen waar u zelf kunt aangeven waar uw voorkeur ligt. Ook kunnen we inventariseren wat voor u gunstige data en tijden zijn, neemt u daarom uw agenda mee.

Heeft  vriendinnen, familie, collega's, buren of andere bekenden die ook belangstelling zouden hebben voor een leuke workshop bij ons, geeft u dan gerust de uitnodiging door of kom gezellig samen.

Tot ziens op 13 september!

Met vriendelijke groeten Annette Bos en Nelleke Beck

 


    

 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2013 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 15-02-2013