Home Omhoog Agenda Wie zijn we? Contact Inhoud

Nieuwsbrief #1
Nieuwsbrief  #12 Nieuwsbrief #10 Nieuwsbrief #9 Nieuwsbrief #7 Nieuwsbrief #6 Nieuwsbrief #5 Nieuwsbrief #4 Nieuwsbrief #3 Nieuwsbrief #2 Nieuwsbrief #1 Impressie Naseizoen 2008

 

[Company Logo Image]

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Hofstedendagen 2008

Gouda, 06-06-2008

 

Tijdens de Hofstedendagen heeft De PapaverHoeve aan de locatie Bloemendaalseweg 75 te Gouda haar deuren geopend en zich gepresenteerd als nieuw creatief centrum waar workshops kunnen worden gedaan op het gebied van plastische materialen, voornamelijk keramiek, huis en tuin decotechnieken en verrassende, kunstzinnige natuur- en bloemschikkingen.

Deze workshops worden verzorgd door Annette Bos (Atelier Natuurschatten) en Nelleke Beck (De PapaverHoeve). Ons doel is dat in één dagdeel een techniek wordt aangeleerd en dat iedere deelnemer naar huis gaat met een kant-en-klaar zelfgemaakt werkstuk. Daarnaast krijgt u, behalve een gezellige ochtend of middag in onze wagenloods, ook een lekker stuk zelfgebakken appeltaart met thee of koffie.

Het is ook mogelijk om een workshop 'op maat' te doen, met bijvoorbeeld een eigen groep, zoals collega's, familie of vrienden. Dit is een leuk idee voor een personeelsuitje, het vieren van een verjaardag of voor een vrijgezellenfeestje. We kunnen dit dan geheel op uw wensen afstemmen.

We maken ook eigen werk en werk in opdracht.

Tot aan de zomervakantie hebben wij nog plek voor de volgende workshops:

  • Op vrijdagochtend 20 juni van 10.00 - 12.30 uur staat de workshop 'Taartschaaltje' gepland. U kent vast wel de vrolijk beschilderde keramische kopjes en borden van de firma 'Blond'. Maak nu uw eigen professioneel en vrolijk beschilderde taartschaal. Kosten 35, - p.p.

  • Op zaterdagmiddag 21 juni van 13.30 - 16.00 uur staat de workshop gepland voor het maken van een zomerse schikking met takkenkransje, schelpen en bloemen op een schaal of vaas. De workshop kost 25, - p.p. inclusief de schaal of vaas.

 

 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2013 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 15-02-2013