Home Agenda Wie ben ik? Contact Inhoud

Team uitjes
Workshops Eigen werk Werk in opdracht Deco artikelen Team uitjes Kinderfeestjes Vrijgezellen feestjes

 

[Company Logo Image]

 

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!

Reuzenkerstballen
Dierentegels


Team en groepsuitjes

Omdat wij regelmatig aanvragen krijgen voor groepen, hebben wij op deze site voorbeelden geplaatst van wat mogelijk is zoals bij de reuzenkerstballen en dierentegels, maar ook onder de link 'Workshops op maat' en 'Werk in opdracht' zijn voorbeelden te vinden.

We hebben inmiddels al met meerdere groepen met veel plezier en succes samengewerkt. Vele deelnemers zijn zo geïnspireerd geraakt, dat zij graag terug komen op de losse workshops of met hun groep alweer een volgende workshop hebben geboekt.

We werken met seizoenen, wat een voortdurende afwisseling in ons programma geeft. Zo hebben we met Pasen leuke werkstukken gepland en gaan we rakustoken in het voorjaar. Ook de Kerst is aanleiding voor speciale workshops.

Catering verzorgen we zelf en dat biedt ruimte voor 'hapjes op maat'. We hebben al verschillende malen een High Tea of een Tapas buffet verzorgd, maar ook een proeverij van verschillende winterse stampotjes op een vuurtje. In ieder geval is er altijd vers gebakken appeltaart volgens eigen recept met koffie en thee.

Door ons maatwerk kunnen we ook in prijs variëren, wat een geheel verzorgde activiteit voor ieder budget haalbaar maakt.

Kleinere groepen kunnen bij ons terecht (tot 15 personen) en grotere groepen kunnen we geheel op uw locatie of elders verzorgen.


 

Home ] Reuzenkerstballen ] Dierentegels ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2018 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 04-03-2018