Home Omhoog Agenda Wie ben ik? Contact Inhoud

Dierentegels
Reuzenkerstballen Dierentegels

 

[Company Logo Image]

 

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Dierentegels, teambuilding Sophia Revalidatie

Deze workshop was op maat besproken en thema gebonden. Voor de nieuwe peuterafdeling van het revalidatiecentrum was er de wens om zelf met het team een muurdecoratie te maken.

Voorwaarden waren dat de decoraties tegen een stootje moeten kunnen, vrolijk, kleurig en aan te raken zijn. Dit, omdat kinderen graag voelen en vooral visueel beperkte kinderen. Voor het team moest er een meerwaarde zijn aan het samenwerken aan dit project, elkaar helpen en met elkaar in het creatieve proces grenzen verkennen en ontdekkingen doen. De opdracht om door de ogen van een peuter vorm te geven aan de tegel met dier, was één van deze ontdekkingen.

 

Er werd ook met elkaar gegeten. De maaltijd was in overleg samengesteld en er was rekening gehouden met dieet en intolerantie producten. Als afsluiting was er koffie met zelfgebakken taart. Wij zelf ,als organisatie, hebben erg van deze workshop genoten, omdat maatwerk op deze manier ons ook veel voldoening geeft. Want, naast het feit, dat iedereen het heel erg naar zijn zin heeft, gaat iedereen ook naar huis met het gevoel even helemaal los te zijn gekomen van de dingen van alle dag. Daar bovenop ontdekken mensen de kracht van hun eigen kunnen.

 

.

 


 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2018 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 04-03-2018