Home Omhoog Agenda Wie zijn we? Contact Inhoud

Nieuwsbrief #10
Nieuwsbrief  #12 Nieuwsbrief #10 Nieuwsbrief #9 Nieuwsbrief #7 Nieuwsbrief #6 Nieuwsbrief #5 Nieuwsbrief #4 Nieuwsbrief #3 Nieuwsbrief #2 Nieuwsbrief #1 Impressie Naseizoen 2008

 

[Company Logo Image]

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Nieuwsbrief van De PapaverHoeve, creatief centrum

Gouda, 22-08-2011

De zomer is voorbij en we zijn weer terug van vakantie. Door rust en nieuwe indrukken hebben we volop inspiratie opgedaan en kunnen we haast niet wachten om weer te starten met onze creatieve workshops . De natuur geeft allerlei prachtige schatten om mee aan de slag te gaan. Als er rozenbottels in de struiken zitten, moeten we ze gewoon plukken en als we de hortensia nu snoeien kunnen we er de hele winter van genieten. En die forse dame, op het strand afgelopen zomer, zou, in klei geboetseerd, een prachtig tuinbeeld kunnen worden…

Zoals u van ons gewend bent starten we weer met een open huis waar u alle voorbeelden kunt bekijken van de geplande workshops en waar u zich alvast in kunt schrijven om zeker te zijn van deelname. Echter deze keer zullen we het open huis op een avond doen en dit zal zijn op vrijdag 2 september van 19.00 uur tot 21.00 uur aan de Bloemendaalseweg 75 te Gouda.

Wat in ieder geval op de agenda staat is een Adventstuk en een Kerststuk. Ook zullen we weer op een aantal markten onze producten verkopen en de eerste is op zaterdag 3 september in het centrum van Zevenhuizen tijdens het oogstfeest van 10.00 uur tot 17.00 uur . Hier hebben we ook zelfgemaakte biologische jams, siroop, gelei, kruidenkransen, rozenbottelkransen, keramische lavendelgeur harten, eierschaal porselein kelkjes, en andere leuke originele artikelen.

 

Voor besloten workshops, teamuitjes en kinderpartijtjes kunt u nog steeds bij ons persoonlijk terecht voor een voorstel op maat en een zelf te bepalen datum.

 

Hopelijk tot ziens op de PapaverHoeve.

Met vriendelijke groeten, Nelleke Beck en Annette Bos.


 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2013 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 15-02-2013