Home Omhoog Agenda Wie zijn we? Contact Inhoud

Nieuwsbrief  #12
Nieuwsbrief  #12 Nieuwsbrief #10 Nieuwsbrief #9 Nieuwsbrief #7 Nieuwsbrief #6 Nieuwsbrief #5 Nieuwsbrief #4 Nieuwsbrief #3 Nieuwsbrief #2 Nieuwsbrief #1 Impressie Naseizoen 2008

 

[Company Logo Image]

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Nieuwsbrief van De PapaverHoeve, creatief centrum

Gouda, 24-08-2012

 

Zoals u van ons inmiddels gewend bent, is hier dan weer onze tweejaarlijkse nieuwsbrief. De vakantie is voorbij, maar het is nog prachtig nazomerweer. Heerlijk om nu buiten in de boomgaard met elkaar creatief aan de slag te gaan.

We beginnen met ons openhuis op vrijdagavond 7 september van 17.00 tot 21.00 uur. Hier kunt u de verschillende voorbeelden van de geplande workshops zien en na deze datum komen hiervan ook de foto’s op de website. We introduceren een aantal nieuwe ideeën, want het moet wel verrassend blijven.

  • Ten eerste gaat er een cursus van start waar u als deelnemer, in 5 avonden verdeeld over 10 weken, allerlei technieken kunt leren voor het maken van bloemarrangementen en schikkingen, met ‘gevonden’ groen- en bloeimaterialen. Hiermee zorgt u tevens zelf 2 wekelijks voor een vers bloemstuk in uw huis. Leuk toch?

  • Ten tweede gaan we een prachtig wandobject maken in samenwerking met atelier ‘Wereld van wol’. Dit kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. We werken met betondraad, takken, bloeiend materiaal en we gaan lichtjes vilten! Niet alleen leuk om te leren, maar u houdt hier een uniek persoonlijk kunstwerk aan over.

  • Ten derde hebben we een workshop sierraden maken van klei en leer. We werken met stempels en mallen en gaan leer bewerken. Een persoonlijk sierraad is het eindresultaat, of misschien wel twee als u de slag te pakken heeft.

  • Ten vierde gaan we tijdens de bloemworkshops keuzestukken aanbieden. Tijdens de workshop kan er een keuze gemaakt worden uit twee heel verschillende stukken. Dit verbreedt het aanbod naar uw persoonlijk stijl.

Oproep voor 8 september! Op 8 september staat de vrijboetserendag gepland. Er zijn meerdere mensen die aangegeven hebben mee te willen doen, maar er zijn geen concrete inschrijvingen binnengekomen. Wie hier aan mee wil doen wordt verzocht zich zo snel mogelijk in te schrijven, zodat we weten op wie we kunnen rekenen. Ook in verband met inkoop van materiaal en eten. U krijgt vervolgens een bevestiging per mail.

Als laatste willen we u nog even wijzen op onze kerstworkshops, ook leuk om eventueel als teamuitje met uw collega’s te komen doen. Of  kom gezellig langs op de markten waar we staan zoals op het oogstfeest in Zevenhuizen en in Waddinxveen bij de kerstmarkt in de gezellige sfeervolle Remonstrantse kerk aan de Zuidkade 59.


 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2013 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 15-02-2013