Home Omhoog Agenda Wie zijn we? Contact Inhoud

Nieuwsbrief #4
Nieuwsbrief  #12 Nieuwsbrief #10 Nieuwsbrief #9 Nieuwsbrief #7 Nieuwsbrief #6 Nieuwsbrief #5 Nieuwsbrief #4 Nieuwsbrief #3 Nieuwsbrief #2 Nieuwsbrief #1 Impressie Naseizoen 2008

 

[Company Logo Image]

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Nieuwsbrief van De PapaverHoeve, creatief centrum.

Gouda, 09-02-2009

 

Beste mensen,

Het nieuwe jaar is alweer enige tijd begonnen en hopelijk wordt het weer net zo'n creatief jaar als afgelopen jaar. Wij kijken tenminste terug op een succesvol seizoen in 2008 vol met leuke creatieve werkstukken van gezellige deelnemers. Op onze site kunt u een fotocollage zien van het werk van het afgelopen seizoen onder de titel 'Foto-impressie naseizoen 2008'.

Daarom verheugen wij ons weer enorm op het komende seizoen, waarvoor we weer leuke plannen hebben. Op dit moment zijn wij druk bezig met alle voorbeelden voor de nieuwe workshops, want er zullen ook een aantal workshops op verzoek in de herhaling gaan.

De voorbeelden zullen allemaal weer op ons open huis te zien zijn. Het openhuis is op zaterdag 7 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur. Dit kunt u vast in uw agenda zetten, maar u krijgt ook per mail nog een persoonlijke uitnodiging voor deze dag.

Er staan ook weer een aantal leuke kinderworkshops gepland op woensdagmiddag. De kinderen die al bij ons op een workshop zijn geweest verheugen zich al weer op de volgende. Vanaf 7 jaar verzorgen we ook een kinderpartijtje in overleg.

Als u graag wilt zien wat ons aanbod zal worden kunt u wel alvast op onze agenda kijken op de site www.depapaverhoeve.nl, want het hele programma hebben we hier al op geplaatst. U kunt uzelf dus vanaf nu ook al opgeven, met een vriendinnenclub, leuke buurvrouw, collega's etc.

Nieuw dit seizoen zijn de sushi workshops, gegeven door Christel Hardy en Thirza van Herpen. We hebben er twee gepland, maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen als u met uw eigen besloten groep een sushi workshop wilt bespreken.

Tijdens ons openhuis kunt u in ieder geval al een voorproefje nemen, want daar zullen Christel en Thirza met sushi hapjes aanwezig zijn.

Zoals u weet, verzorgen wij ook workshops bij u op locatie of op aanvraag voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje,verenigingsactiviteit, verjaardag etc. Wij verzorgen ook een catering indien gewenst met bv. high tea, spaanse tapas of sushi.

Op onze site kunt u ook hier voorbeelden van zien onder de titel workshops op maat.

 

Kerstmarkt Haastrecht 2008

 

Wij hopen tot ziens op de PapaverHoeve te Gouda. Met vriendelijke groeten, Nelleke Beck (de PapaverHoeve) en

Annette Bos (Natuurschatten te Haastrecht)


 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2013 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 15-02-2013