Home Omhoog Agenda Wie zijn we? Contact Inhoud

Nieuwsbrief #6
Nieuwsbrief  #12 Nieuwsbrief #10 Nieuwsbrief #9 Nieuwsbrief #7 Nieuwsbrief #6 Nieuwsbrief #5 Nieuwsbrief #4 Nieuwsbrief #3 Nieuwsbrief #2 Nieuwsbrief #1 Impressie Naseizoen 2008

 

[Company Logo Image]

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Nieuwsbrief van De PapaverHoeve, creatief centrum

Gouda, 01-09-2009

 

We starten weer met onze creatieve workshops. Een leuk seizoen, omdat met de herfstperiode er vele mogelijkheden zijn op het gebied van het verwerken van mooie natuurlijke materialen zoals bessen, pompoenen, vruchten en bladeren.

Ook in de aanloop naar Kerst hebben we op het gebied van keramiek en groendecoraties weer inspirerende workshops bedacht, die we u graag laten zien tijdens ons openhuis op zaterdag 12 september van 14.00 tot 17.00 uur.

Wij zullen, zoals bij elke start van een nieuw seizoen op onze locatie aan de Bloemendaalseweg 75 te Gouda, alle voorbeelden hebben staan van wat we gaan maken tijdens de workshops.

Wanneer u zeker wilt zijn van deelname voor een bepaalde workshop, is het natuurlijk mogelijk om u ter plaatse op te geven. Dus, neem uw agenda mee!

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u met ons ook de mogelijkheden voor familiefeestjes, teamuitjes, vriendinnenuitjes en dergelijke bespreken. Bovendien is het mogelijk om op maat workshops, met of zonder catering, te verzorgen, op een door u gekozen datum en / of locatie.

Er zijn ook weer twee sushiworkshops gepland, maar in overleg kunt u ook met uw eigen groep komen op een andere datum.

Nieuw is onze grote professionele wind- en waterdichte grote tent waar wij groepen van maximaal 25 personen kunnen ontvangen. Heaters in de tent zorgen voor de nodige verwarming. De charme van onze locatie is: binnen, maar toch een beetje buiten. Zie voor foto's de link teamuitjes op de website www.depapaverhoeve.nl 

De kinderworkshops zijn komen te vervallen, maar hiervoor in de plaats zijn we gestart met het organiseren van kinderfeestjes op onze boerderij.

Kijk bij de agenda op de vernieuwde website om alvast het programma voor het komende seizoen te vinden. Doorlinken naar foto's van de voorbeelden is bij een aantal workshops al mogelijk.

Linkt u ook door naar de website www.natuurschatten.nl, want daar vindt u de foto's van het werken met de natuurlijke materialen.

 

Hopelijk tot ziens op de PapaverHoeve.

Met vriendelijke groeten, Nelleke Beck en Annette Bos.


 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2013 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 15-02-2013