Home Omhoog Agenda Wie zijn we? Contact Inhoud

Nieuwsbrief #7
Nieuwsbrief  #12 Nieuwsbrief #10 Nieuwsbrief #9 Nieuwsbrief #7 Nieuwsbrief #6 Nieuwsbrief #5 Nieuwsbrief #4 Nieuwsbrief #3 Nieuwsbrief #2 Nieuwsbrief #1 Impressie Naseizoen 2008

 

[Company Logo Image]

 

 

 

Volg de links hieronder naar andere pagina's!


Nieuwsbrief van De PapaverHoeve, creatief centrum

Gouda, 01-03-2010

Met onze laatste workshop voor Kerst hebben wij het vorig seizoen gezellig afgesloten met een glaasje gluhwein voor iedereen. Dat kon geen kwaad bij 6 graden vorst, wie had dat ook gedacht. Met het hete luchtkanon had gelukkig iedereen het aangenaam warm, maar het werd wel tijd voor de winterstop.

Nu na twee ouderwetse hollandse wintermaanden, waarin wij weer nieuwe ideeen hebben opgedaan voor de komende workshops, zijn we er weer helemaal klaar voor en is het tijd om u uit te nodigen voor ons open huis op zaterdag 13 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Waarschijnlijk weet u, dat wij twee maal per jaar open huis houden om alle voorbeelden die we al hebben gemaakt van de komende workshops aan u te presenteren. Zo krijgt u een goed beeld van wat we gaan doen en kunt u zelf kiezen wat u leuk vindt om te komen maken. Er staat een hapje en een drankje voor u klaar en wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden.

Ook hebben we weer een nieuwe agenda met verschillende data. Dit zijn vaste workshopdagen, echter in overleg kunnen we hier wel in schuiven naar gelang dit u beter uitkomt. Zo hebben we vorig seizoen soms twee workshops in elkaar geschoven of konden deelnemers in een andere workshop toch maken wat op een andere datum voor hen niet uitkwam.

Nog steeds organiseren we ook kinderpartijtjes, teamuitjes, familiefeestjes en dergelijke op maat, vaak inclusief catering, taart en drankjes. Kijk voor voorbeelden op onze site, www.depapaverhoeve.nl onder de link kinderfeestjes, teamuitjes en workshops op maat. Ook op de site www.natuurschatten.nl staat informatie over alle groenworkshops.

U kunt op onze site alvast de agenda bekijken om een indruk te krijgen van alle activiteiten. We zullen onder andere op de jaarmarkt in Haastrecht staan en tijdens de Hofstededagen zullen we ook de deur open hebben. Er zal verkoop zijn van leuke boeketjes en ander groenwerk, keramiek en andere voordelige decoartikelen voor huis en tuin.

Hopelijk tot ziens op de PapaverHoeve.

Met vriendelijke groeten, Nelleke Beck en Annette Bos.


 

Home ] Omhoog ]

Stuur een e-mail naar keramiek@depapaverhoeve.nl voor vragen over, of commentaren op deze website.
Copyright (c) 2008 - 2013 De PapaverHoeve
Laatste aanpassing: 15-02-2013